Amb ulls d’amor

Tota la capital del Baix Camp és un clam. Som la gent de denouReus, tant s’hi val d’on venim, si del sud o del nord, i tenim un nom que el sap tothom.

Som una plataforma reusenca. Intentarem que aquest extraordinari món de Reus deixi d’estar indignat, retallat i vilment escorcollat, pels segles dels segles. Així sigui.

Cares noves amb idees noves per acabar amb la política professional que fitxa assessors familiars i padrins de noces sense cap ni peus, absolutament innecessaris, arraconant el talent i l’experiència d’uns funcionaris que ens ajudarien a posar Reus al mapa de l’eficiència municipal.

Això dóna ales als querubins de denouReus, que seguim il·luminant amb el nostre Codi Ètic il·lusionant, l’estela fluorescent de l’arcàngel Lluís Gibert, esdevingut el nou Petit Príncep del firmament reusenc, que no para d’explicar-nos per què el més essencial per la ciutat, només es pot veure amb els ulls del cor.

No me’n penedeixo gens ni mica d’haver donat suport a una plataforma que és capaç de mirar-te als ulls, destil·lant credibilitat i capaç d’il·lusionar-te fins a l’infinit. No és casualitat que els seus colors reusenquistes coincideixin amb els de l’estimada Verge de Misericòrdia. Per això, denouReus us mira sempre amb ulls d’amor.

Diumenge vinent, nosaltres tindrem la paraula, reusencs i reusenques del meu cor, i després no ens podrem queixar. Que Sant Pere i la Verge de Misericòrdia ens agafin votats…

Anton Tapias, núm 30 de la llista de la candidatura de la Plataforma cívica denouReus

Anton Tapias, núm 30 de la llista de la candidatura de la Plataforma cívica denouReus