Vídeos de campanya

La segona setmana de campanya vàrem llençar un vídeo diari amb missatges de reforç. De nou destacar que vàrem enregistrar-los amb 2 telèfons smartphone i participaven membres de la candidatura.

El dilluns 18 de maig en Rubén Torres va participar al vídeo Vota i encertaràs!!!

El dimarts 19 de maig en Jordi Salvadó i na Lídia Giraldez van afirmar que denouReus està Marcant el ritme de la ciutat!!! (enregistrat a les 07:00 del matí del dissabte anterior a la Plaça Mercadal).

El dimecres 20, les nostres ballarines Núria Díez i Carlota Moragas ens van dir que amb denouReus Salta a la #novapolítica!!! (ho vàrem enregistrar a la Plaça del Velòdrom molt aviat al matí i cal destacar que el Grand Jete final va sortir a la segona toma).

El dijous 21 al Centre de la Imatge Mas Iglesias en Sergi Martín i na Eva Nula afirmen que amb denouReus Torna el color a la ciutat!!! (aquest vídeo ens va portar moltes tomes falses… perdoneu Isabel Celestino i Almudena Nula)

El divendres 22, per acabar, varem fer un muntatge de diverses imatges de campanya amb la música del My Way cantada per Elvis Presley….