denouReus engega un procés per donar un #nouimpuls a la plataforma

denouReus ndp

La plataforma cívica denouReus engega la campanya un #nouimpuls fruit de l’experiència adquirida al llarg d’aquest tres anys de vida i que té com a objectiu renovar i actualitzar el manifest fundacional i base de la filosofia de la plataforma “per adequar-se a les noves circumstàncies i necessitats polítiques de la ciutat”.

Per dur a terme aquesta actualització, s’espera comptar amb la participació ciutadana, pilar bàsic de la filosofia de denouReus, que pot fer les seves aportacions des de la web denouReus.cat i denoureus.cat/un-nouimpuls. “El volem redefinir entre tots, perquè aquest és un projecte col·lectiu que només té sentit si la gent hi participa i el fa seu”.

La finalitat és que, gràcies a aquest procés participatiu, es pugui aconseguirque Reus surti de l’estat de letargia que fa anys la tenalla. Per això, s’aposta per “un nou impuls per un projecte comú que ens faci guanyar les institucions al servei dels reusencs i no dels interessos polítics d’uns o altres”.

Des dels inicis, les bases de denouReus han estat aportar noves idees i una nova metodologia de funcionament adaptada a les necessitats ciutadanes. Si bé el sistema va obligar a poder dur articular aquests objectius via una candidatura electoral (formada per independents i sense quotes ni militants), la manera de funcionar i articular-se ha continuat sent com a plataforma ciutadana.

Per això s’engega aquest #nouimpuls perquè “creiem que el projecte continua vigent i viu i que continua sent necessària una nova manera de renovar la confiança en unes institucions molt tocades per la judicialització de la gestió municipal passada i pel descrèdit general de la política”.

Aquí podeu trobar el document complet.